Vanha perinteinen blogihaaste

Kesän aikana olen pohdiskellut paljon, mitä blogini kanssa haluan tulevaisuudessa tehdä. En ollut enää tyytyväinen moneen asiaan ja halusin uudistaa melkeinpä kaiken. Nyt ollaan siis uudessa osoitteessa uuden ulkoasun kera. Muutamia pieniä säätöjä aion vielä tehdä, mutta tästä on hyvä lähteä alkuun. Ajattelin palailla bloggailun pariin ensin tällä vanhalla kunnon blogihaasteella.

1

3 asiaa, joista pidän…
pitkään nukkumisesta ja rauhassa aamupalan nauttimisesta. Mun on pakko sanoa tähän myös, että suklaasta, olen ihan hulluna siihen! Näin kesällä on myös ihanaa kävellä ja istuskella iltamyöhään ulkona hyvässä seurassa.

3 asiaa, joista en pidä…
liian aikaisista aamuista näin vastakohtana edelliseen.. En pidä myöskään kotihommien ja muiden asioiden ja velvollisuuksien päällekäin kasaantumisesta, koska alan helposti stressaamaan niitä. Ja hitaat tai osaamattomat kuskit liikenteessä saa mut välillä ihan hulluksi.

3 asiaa, joita tein viikolla…
töissä, töissä ja töissä. Nautin myös lämpimistä aurinkoisista keleistä mm. istumalla jokirannassa mansikoita syöden. Sunnuntaina latasin akkuja poissa kaupungista kotikotona.

23

3 asiaa, jotka osaan…
viettää liian monta tuntia selaillen nettikauppoja. Osaan myös haaveilla kaikenlaisista asioista – pitäisi tehdä vielä enemmän näiden haaveiden ja unelmien eteen. Osaan myös seota ja lässyttää ihan kunnolla nähdessäni suloisen koiran..

3 asiaa, joita en osaa…
En osaa olla vihainen kauemmin kuin minuutin tai kaksi. Olla jännittämättä tai stressaamatta ihan turhia asioita sekä kaikkia kivoja akrobatiataitoja, joita cheerleading-aikoina osasin.

3 asiaa, jotka haluaisin osata…
laulaa! Oon aivan toivoton tapaus tämän asiaan suhteen. Haluaisin myös osata pitää kaapeissa tavarat järjestyksessä heti niitä sotkematta sekä pysyä välillä enemmän irti puhelimesta.

 4

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä…
 siivota koti kivannäköiseksi ennen viikonloppua, etsiä motivaatiota ja voimia salille lähtemiseen. Mun pitäisi myös hakea kamera kaverin luota, jotta saan uusimmat asukuvat julkaistua.

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan…
musiikin kuuntelu rentouttaa aina! Joskus tykkään myös lähteä pienelle lenkille rentoutumaan ja haukkamaan raitista ilmaa. Myös terapeuttiset koiravideot Instagramissa tai Facebookissa tekevät ihmeitä.

3 asiaa, joista puhun usein…
suloisista karvakamuista, eri matkakohteista, joihin haluaisin lähteä sekä poikaystävän mukaan jostain naamajutuista tai ihonhoitotuotteista.

DSC_0012

dsc_0003

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle…
Zaran mustat housut, jotka ovat säilyneet mun lempihousuina varmaan vuoden jo. Tällä hetkellä myös tekee mieli laittaa uusi vähän oversized farkkutakki joka paikkaan sekä upouudet Adidaksen valkoiset Stan Smithit.

3 asiaa, joita en pue päälleni…
paljon räikeitä värejä samaan aikaan. En myöskään tykkää pukeutua moneen kireään vaatekappaleeseen samaan aikaan – niin epämukavaa! Ja sitten taas vastakohtana todella löysät vaatteet yhdistettynä toisiinsa.

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia…
uusi isompi asunto, jonka sisustaisin juuri sellaiseksi, mistä unelmoin. Haluaisin myös uuden paremman kameran! Tällä hetkellä myös mun läppäri vetelee viimeisiään ja uusi on enemmän kuin ajankohtainen jo, joten uuden tietokoneen (update: tätä postausta tehdessä ehdin tilata uuden)! Aika paljon asioita siis toivelistalla..

DSC_0112

3 asiaa, joista unelmoin…
matkustelusta! On niin monia paikkoja, joita haluaisin nähdä ja tällä hetkellä matkustelu ja rentoutuminen kelpaisivat todellakin. Musta olisi myös hienoa kokea ulkomailla asuminen joskus. Unelmoin myös onnellisesta tulevaisuudesta ja menestyksekkäästä urasta.

3 asiaa, joita pelkään…
käärmeitä!! En pysty katsomaan edes kuvaa tai videota säikähtämättä. Klovnit ja todella ahtaat paikat myös pelottavat ja ahdistavat.

3 asiaa, joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa…
Toivottavasti pääsisin jollekin matkalle pian! Toivon myös saavani viettää paljon aikaa ystävien kanssa ja ottaa kaiken ilon irti tästä loppukesästä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s