Positive vibes

65

Halusin tulla jakamaan teille vähän positiivisuutta ja kertoa, mitä kivoja asioita mulle on viime aikoina tapahtunut sekä mitä lähiaikoina on luvassa. Kuvissa näätte yhden tämän kesän luottoasuistani – nämä Zaran housut ovat vieläkin mun ihan ykköslempparit ja jostain syystä ne eksyvät aina päälleni..

4

♥ Ollaan parin kaverin kanssa vietetty lyhyen ajan sisällä ihania rauhallisia iltoja toistemme luona. Välillä tykkään vain rentoutua hyvässä seurassa rauhassa – ei aina tarvitse lähteä ulos juhlimaan, vaikka sekin toki on piristävää välillä.

♥ Pääsen pian tutustumaan uuteen koiraystävään. Kaverini nimittäin saa pian uuden perheenjäsenen, jota pääsen välillä ‘kummitätinä’ myös hoitamaan.

♥ Lähdetään tänään myöhemmin ajamaan Robinin keikalle ja luvassa on varmasti hauska ja naurua täynnä oleva reissu ihanien tyttöjen kanssa!

♥ Tilasin maanantaina myöhään illalla vihdoinkin uuden tietokoneen ja sivuilla sanottiin arvioidun toimitusajankohdan olevan ensi maanantaina. Paketin kävin kuitenkin hakemassa ja torstaina heti töiden jälkeen pakettiautomaatista. Tästä asti olenkin ollut ihan haltioissani. Vihdoinkin mulla on kone, joka toimii moitteettomasti ja saan todellakin tehtyä asioita eteenpäin.

♥ Enää ensi viikko töitä koko kesän jatkuneen työputken jälkeen. Ei tarvitse enää herätä maanantaista perjantaihin joka aamu kuuden aikoihin, vaan saan nukkua reippaasti pidempään. Koulu mulla alkaa syyskuun alussa, joten saan lomailla ja kerätä voimia kokonaiset kolme viikkoa, ihanaa.

2

shirt zara // bag h&m // necklace h&m // watch daniel wellington

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s