Copenhagen Fashion Week Street Styles

Tällä viikolla Kööpenhaminassa kokoonnuttiin ihailemaan ensi kevään muotia. Myös näytösten ulkopuolella, vieraiden päällä, nähtiin upeita tyylejä ja asukokonaisuuksia. Päätin koota tähän postaukseen yhteen omat suosikkini muotiviikon katutyyleistä.

collage1

Tämän syksyn ehdoton ykkösväri punainen näkyi katukuvassa. Punainen on yksi omista suosikeistani myös tällä hetkellä, joten näihin asuihin ihastuin heti. Ensimmäisen asun haluaisin pukea päälleni heti, kaikki on kohdillaan – asun housut olisivat myös täydellinen hankinta tulevaa syksyä ja loppukesää varten. Kolmannessa asussa punaisiin housuihin on yhdistetty todella leveähihainen paita – leveitä hihoja tullaan varmasti näkemään syksyllä entistä enemmän.

collage2

Valkoinen väri, ihastuttava kukkakuvio, printtipaidat, punainen väri, revityt farkkujen lahkeet, tyylikkäät aurinkolasit.. kaikki kohdillaan. Tykkään ensimmäisen asun yksinkertaisesta värimaailmasta ja rennosta kokonaisuudesta. Kauluspaita tuo keskimmäiseen asuun hieman ryhdikkyyttä lisää, vaikka se onkin puettu rennosti. Asu on kokonaisuudeltaan ihanan naisellinen ja tyylikäs. Musta väri tuo kolmanteen asuun sopivasti särmää, tässä asussa pidän erityisesti bootseista ja laukusta.

collage3

Ihanan pehmeä vihreä väri tekee ensimmäisestä asusta entistä kauniimmaan ja pehmeämmän. Toisen asun rento kokonaisuus iskee,  farkut ja ihana keltainen paita korkeammalla kauluksella – täydellistä. Kolmannessa asussa on mielestäni yhdistetty onnistuneesti eri kuviot. Pystyraidallinen paita sekä kevyt ruutukuvioinen hame sulautuvat toisiinsa hyvin.

collage4

Ensimmäinen asu on päästä varpaisiin kukkakuviota, mutta se ei kuitenkaan ole liian paljon. Keskimmäisessä asussa ihastuin erityisesti leveälahkeisiin hyvin istuviin mustiin housuihin. Asu on muuten yksinkertainen mutta ihanan punainen takki tuo siihen eloa. Kolmas asu huutaa syksyn muotia – ihanan rento verryttelypuku, jonka päälle on heitetty trenssitakki. Tykkään!

Mitkä olivat teidän suosikkejanne näistä tyyleistä?

kuvat: fashionista.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s