Favorite Instagrammers

Selailen Instagramia monta kertaa päivässä. Sovelluksen kautta pääasiassa seuraan julkisuuden henkilöitä, bloggaajia, kavereita ja muita tuttuja. Instagram on mulle myös yksi iso inspiraation lähde ja päätinkin nyt koota omat suosikkini yhteen.

claudia-tile.png

@claudiasulewski Claudia Sulewski

Claudia Sulewskin videoita olen katsonut jo useita vuosia. Tältä upealta nuorelta naiselta saan todella paljon inspiraatiota niin videoiden kuin esimerkiksi juuri Instagramin kautta. Claudia on ihanan positiivinen persoona ja jakaa usein myös mietteitään kuvateksteissä. Hän on tehnyt Instagram-tilistään juuri hänen näköisensä, joten suosittelen kovasti edes vilkaisemaan hänen tiliään!

emitaz.png

@emitaz Emelie Natascha Lindmark

Ihailen tämän naisen tyyliä niin paljon! Bloggaajan asukuvista saan inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Hänen päältään löytää usein uusimpia trendejä, jotka on yhdistetty naisen omaan uniikkiin tyyliin. Matkakuvista saan taas intoa tehdä töitä enemmän, jotta pääsisin itsekin matkustamaan useammin ja uusiin paikkoihin.

bella.png

@isabella_fiori Isabella Fiori

Ihailen Bellan luomia meikkilookeja paljon. Etenkin hänen videoilta olen saanut paljon ideoita oman meikkipussin sisällön päivittämiseen ja myös Bellan Instagram-tililtä voi ihailla näitä lookeja. Tyttö on myös todella eläinrakas, joten suloisilta koirakuvilta ei voi välttyä!

angelica

@angelicablick Angelica Blick

Mun yksi ehdoton lempibloggaaja. Katsokaa nyt – niin ihania kuvia eri paikoista ympäri maailmaa. Angelican tyyli on myös aivan ihana, saan häneltä paljon inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. Pidän myös tämän naisen persoonasta, johon pääsee tutustumaan hänen YouTube-kanavan kautta vielä paremmin.

Jos tästä löytyi teille entuudestaan tuntemattomia Instagramin käyttäjiä, niin käykää ihmeessä ihmettelemässä heidän feedejä!

Kaipailisin myös uusia seurattavia, joten heittäkää alas kommentteihin teidän omia suosikkitilejänne!

3 thoughts on “Favorite Instagrammers

  1. Itse tykkään seurata ihmisiä, joiden instagram -tilit ovat hauskoja. Pelkät nätit kuvat eivät riitä, vaan kaipaan jotain vaihtelua, ja että seassa on myös jotain ehkä hieman henkilökohtaisempaa :)

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s