Terveisiä Kyprokselta!

Kypros-01-tile.jpg

Mä vietin tänä vuonna syysloman Kyproksella yhdessä ystäväni Sennin kanssa. Molemmilla oli ollut haaveena lähteä mahdollisimman pian jonnekin lämpimään rentoutumaan. Niinpä me varattiin noin kaksi viikkoa ennen lähtöä lennot sekä hotelli Kyprokselle Ayia Napaan! Muutamista välilaskuista ja koneen vaihdoista selvittiin ilman ongelmia ja kaiken kaikkiaan matka oli todella onnistunut.

Kypros-05-tile.jpgKypros-13Kypros-15Kypros-09

Päästiin rentoutumaan kunnolla, nauttimaan lämmöstä ja kokeilemaan ihan uusia asioita (mm. snorklaus & parasailing). Käytiin myös Larnakassa syömässä ja shoppailemassa yhtenä päivänä – mukaan tarttui muutama paita! Muutenkin tuli syötyä hyvin ja erityisesti kolme ravintolaa jäivät mun mieleen (Quadro, Los Bandidos & Avra) – näistä ensimmäisenä mainitussa käytiin toisenkin kerran. Tuli myös nähtyä hieman Ayia Napan yöelämää sekä makoiltua ihan vain hotellin altaalla. Kameraa mulla ei reissulla ollut mukana, mutta puhelimella tuli nappailtua jonkin verran muistoja talteen!

Seuraava matka mulla onkin jo tiedossa, sillä suunnataan jouluksi perheen kanssa Lissaboniin. En malta odottaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s