Black & Denim

DSC_0378DSC_0405DSC_0399jeans gina tricot // coat zara // blouse vila // belt h&m // boots dinsko

Heipsun! Marraskuu on lähtenyt kivasti vauhtiin, mutta en vielä ole löytänyt itselleni sitä täydellistä talvitakkia. Ilmat alkaa kovaa vauhtia kylmenemään ja pian en enää pärjääkään mun nykyisellä Zaran luottokarvatakilla. Sekä kivijalka- että nettikaupat ovat pullollaan erilaisia ihania takkeja, mutta mä en vaan osaa päättää, mikä olisi mulle sopivin – haluan jonkun siistin ja moneen asuun sopivan. Myös uudet korolliset nilkkurit löytyvät mun ostoslistalta (loppuvuoden juhlat alkaa lähestyä), mutta näidenkin kohdalla on valinnan vaikeus ongelmana. Enköhän mä kuitenkin lopulta löydä just ne mulle sopivimmat vaihtoehdot.

Melkeinpä joka päivä mun jalassa voi nähdä mustat housut, mutta viime aikoina olen alkanut käyttää enemmän ihan farkkufarkkuja! Kuvissa näkyvät farkut ostin alkusyksystä ja tykkään yhdistää ne tällaiseen muutenkin simppeliin yksiväriseen asuun ja korollisiin nilkkureihin.

Mitä teidän tämänhetkiseltä ostoslistalta löytyy?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s