My Wish List

Mun lauantaiaamu on lähtenyt rauhallisesti käyntiin. Heräsin kahdeksan aikoihin poikaystävän lähtiessä töihin, torkuin vielä hetken ja söin aamupalaa rauhassa Youtube-videoita katsellen. Oon etsinyt ja kuunnellut Spotifystä uutta musiikkia, samalla sateen ropinaa kuunnellen. Oon myös seikkaillut ympäri nettiä ja samalla eksynyt muutamiin nettikauppoihin löytäen vaikka mitä. Ajattelin nyt jakaa teille muutamia löytöjä, joita tällä hetkellä himoitsen todella. Samalla jaan teille muutamat tämän lauantain lempparibiisit!

 

1

 1. TÄÄLLÄ 2. TÄÄLLÄ 3. TÄÄLLÄ 4. TÄÄLLÄ 5. TÄÄLLÄ

Kuten viime postauksessa sanoinkin, mulla on tällä hetkellä talvitakki ja uudet nilkkurit etsinnässä, ja muutamia vaihtoehtoja olenkin löytänyt. Tällä hetkellä oon tykästynyt hieman teräväkärkisempiin nilkkureihin. Myös musta baskeri löytyy mun toivelistalta tällä hetkellä, mutta yritän löytää vielä jonkun edullisemman vaihtoehdon kuin tässä linkkaamani.

2

1. TÄÄLLÄ 2. TÄÄLLÄ 3. TÄÄLLÄ 4. TÄÄLLÄ

Mun laukkukokoelma kaipaa päivitystä, sillä käytän aina niitä samoja luottolaukkuja. Tämän hetkiset käytössä olevat laukut ovat kyllä hyvässä kunnossa, mutta kaipaan vain jotain uutta nyt. Nämä Zaran laukut veivät mun huomion, saa nähdä löytyykö joku näistä pian mun kaapista. Mulla on myös uudet farkut ostoslistalla, haluaisin nimenomaan löytää jotkut mom jeans – tyyliset jollain pienellä twistillä. Näissä NA-KD:n farkuissa ihastuin hauskaan vyötäröön.

spotf.png

Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s