Wednesday Inspiration

1234

Eilisen illan ahkeroin koulutehtävien kanssa. Kuvasin mm. englannin kurssin myyntipuheen videolle ja palautin sen en-niin-tyytyväisenä – ehkä olin liian itsekriittinen. Jatkoin toisen kurssin markkinointisuunnitelmaa hieman eteenpäin, mitä pitäisi tänään jatkaa vielä. Yritin metsästää mustaa sopivan hintaista baskeria. Löysin asokselta yhden, mutta en jaksaisi millään odottaa toimitusta ensi viikkoon. Turun Stockalla näytti ainakin illalla olevan vielä muutama jäljellä nettisivujen mukaan, joten pitää käydä pian katsomassa. Söin tummaa suklaata, mintun makuista. Join glögiä, kuuntelin musiikkia sekä selailin Pinterestiä inspiraation toivossa.

Ihanaa keskiviikkoa! xx

kuvat: pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s