Cyprus outfit #2

124shorts topshop // bag zara // blouse bershka // sneakers adidas

Suomen kylmät ja pimeät päivät ovat saaneet mut ikävöimään Kyprosta ja Ayia Napaa, ihania kelejä ja rentoa tunnelmaa. Joten vielä hieman reissuun palaten tässä muutamat asukuvat meidän viimeiseltä illalta kohteessa. Aurinko oli ehtinyt jo laskea näitä kuvia ottaessa, joten laatu ei ole ihan parhaimmillaan, mutta halusin välttämättä saada edes jonkinlaiset asukuvat tästä yhdistelmästä :-D. Asun valkoisen paidan löysin Bershkasta ja ihastuin siinä erityisesti söpöihin röyhelöhihoihin.

Tämä vuosi on ollut mulle aika “reissuvuosi”. Tammikuussa Lontoo, Helmikuussa Malaga, Lokakuussa Kypros ja vielä luvassa oleva joululoman matka Portugaliin. Oon aina rakastanut matkustamista, mutta mun matkakuume on vain noussut ja noussut entisestään tämän vuoden aikana. Myös poikaystävän matkakuume on kohonnut vuoden aikana meidän Lontoon matkan jälkeen, joten saatettiin ehkä myöhään tiistai-iltana/yöllä varata lentoliput hiihtolomaksi, heh.. Suunnataan kahteen Euroopan kaupunkiin, joissa molemmissa oon jo pidemmän aikaa halunnut käydä. Tästä lisää myöhemmin ;)

Onko teillä tiedossa jo seuraava matka? Tai minne haluaisitte seuraavana suunnata?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s