Last weeks through my phone

Heippa! Puhelimella on tullut napattua jonkin verran kuvia viime aikoina ja ajattelin jakaa niitä nyt teillekin tällaisen postauksen muodossa. En oo hetkeen päässyt ottamaan asukuvia, mikä vähän harmittaa. Jotenkin isompi kynnys lähteä kuvailemaan ulos tähän vuodenaikaan. Ensi viikolla kuitenkin pitäisi uuden objektiivin saapua postissa, joten raahaan vaikka väkisin jonkun mun kanssa kuvailemaan..
1-down1. Selfie Kyprokselta – pääsisinpä tuonne lämpöön takaisin nyt heti. // 2. Ostin Tukholman lentokentältä kotimatkalla vihdoinkin tämän ihanan Victoria’s Secretin passikotelon! // 3. Reippaana lähdössä aamusalille. // 4. Todiste siitä, että oon käynyt myös siellä salilla :-D oon viime aikoina tykännyt tehdä aerobista vähän enemmänkin.

3-down.jpg5. Me käytiin katsomassa ihanan Robinin viimeistä keikkaa lokakuun lopulla. Ihana keikka! // 6. Aina kun meen käymään kotikotona, saan tän karvakamun mun unikaveriksi <3 // 7. Mä oon yrittänyt nousta myös viikonloppuisin vähän aikaisemmin, jotta ehtisin myös tehdä kaikenlaista. Välillä onnistuu, välillä ei. Heh. // 8. Oon innostunut taas tekemään tuorepuuroa aamupalaksi useampana aamuna. Niin helppoa, kun sen voi aamulla vain napata jääkaapista ja vähän lisätä jotain extraa päälle! Hyvää on.

59. En oo ollut tämän viikon kelien suurin fani..  // 10. Mun melkeinpä jokainen päivä on näyttänyt nyt viime aikoina tältä. Kahvia ja kouluhommia. Onneksi jo parin viikon päästä helpottaa!

Rentoa viikonloppua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s