Vinkkejä Lissaboniin?

3.jpg

Me ollaan perheen kanssa suuntaamassa joululomalla viikoksi kohti Lissabonia. Nettiä on tullut selattua paljon erilaisia vinkkejä ja “must” juttuja etsien. Muutamia kohteita, joissa haluaisin ehdottomasti käydä, olen jo listannut ylös. Ajattelin kuitenkin, että ehkä sieltä ruudun takaa löytyisi joku Lissabonissa jo käynyt, ja haluaisi jakaa menovinkkejä tännekin päin! Kaikki ideat ja ehdotukset ovat tervetulleita – niin kahviloista, ravintoloista, museoista ja shoppailupaikoista.

1.jpg

Oon jo nyt ihastunut kaupunkiin täysin.

2.jpg

Lissabon vaikuttaa niin kauniilta kaupungilta. Haluan hypätä raitiovaunuihin, ihastella arkkitehtuuria, maistaa paikallisia herkkuja, shoppailla liikkeissä, joita Suomessa ei ole, ihan vain katsella ja kävellä ympäriinsä. Kameraa tulen kantamaan tiukasti mukana – ajattelin myös kuvata jonkinlaista videota. Mulla on kovat odotukset, mutta uskon niiden varmasti täyttyvän. Vielä 24 päivää.

kuvat: pinterest

2 thoughts on “Vinkkejä Lissaboniin?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s