Näin hoidan ihoani

Oon kokeillut useita kymmeniä eri puhdistusgeelejä, kasvovesiä, seerumeita ja kosteusvoiteita. Kaikki nämä eri tuotteiden kokeilut oman itsepäisen ihoni takia. Mun iho oli vielä pari vuotta sitten aika huonossa kunnossa aknen rellestäessä kasvoilla. Nykyään mulle ei onneksi tule kuin satunnaisia epäpuhtauksia, mistä oon ihan älyttömän onnellinen. Osaan arvostaa ihoani ihan eri tavalla, eikä ne pienet satunnaiset epäpuhtaudet ole mulle enää maailmanloppu. Näin talven tullessa ihoni myös kuivuu jonkin verran, joten ihon rasvaaminen ja siitä huolehtiminen on todella tärkeää.

Oon näiden vuosien jälkeen onnistunut löytämään itselleni sopivat ihonhoitotuotteet, jotka pitävät ihon hyvässä kunnossa niitä satunnaisia poikkeuksia lukuun ottamatta. Välillä tulee kyllä kokeiltua uusiakin tuotteita kokeilumielessä, mutta tässä näette nyt ne luottotuotteet + yhden uuden tulokkaan.

123

Tässä ensimmäisenä näkyy kaikki tällä hetkellä käytössä olevat kosteusvoiteet.

Himalaya Herbals Winter Defense Moisturizing Cream

Äiti toi mulle tämän purkin yhtenä tuliaisena Nepalista noin kuukausi sitten (näitä kuulemma saa myös ihan Prismoista yms :-D). Ja kuten tuotteen nimestä voi jo päätellä, on kyseessä juurikin näin talveksi sopiva kosteusvoide. Voide kosteuttaa todella hyvin myös mun ihon – ja veikkaanpa, että tämän tuotteen ansiosta en vielä tänä talvena ole ehtinyt kärsiä niin kuivasta ihosta. Yleensä käytän tätä yövoiteena, sillä voide on sen verran paksua ja kestää hetki, että se imeytyy ihoon kunnolla.

The Body Shop Tea Tree Skin Mattifying Lotion

Tämäkin tuote on melko uusi, ostin tämän loppukesästä/alkusyksyllä The Body Shopista. Jos mun iho tuntuu vähän enemmän rasvaiselta tai kiiltää aamulla tavallista enemmän – käytän tätä. Voide myös auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista. Voide sekä kosteuttaa että tekee ihosta ihanan mattapintaisen, jolloin myös meikistä tulee kivan näköinen. Eikä iho ala kiiltämään tai rasvoittumaan pävän aikana ollenkaan!

Nivea Soft Moisturizing Cream

Mä veikkaan, etten todellakaan ole ainoa henkilö, joka vannoo tämän super edullisen supervoiteen nimeen. Oon käyttänyt tätä tuotetta jo vuosia, koska voide vaan yksinkertaisesti toimii niin hyvin. Käytän tätä sekä yö- että päivävoiteena. Voide kosteuttaa ihon täydellisesti, ei tuki ihoa ja imeytyy nopeasti.

4

The Body Shop Tea Tree Squeaky-Clean Scrub

Rakastan tätä kuorintavoidetta. Se tunne, minkä tämä voide antaa käytön jälkeen, on aivan ihana! Iho tuntuu niin raikkaalta ja eloisalta. Tuote kuorii ihon hyvin ja auttaa epäpuhtauksiin. Käytän tätä tuotetta yleensä 2-3 kertaa viikossa. Todellakin suosittelen teitä kokeilemaan tätä!

56

Lumene Puhdas Daily Clearing Gel Cleansing

Lumenen puhdistustuotteet tuntuvat sopivan mun iholle todella hyvin. Tätäkin tuotetta oon käyttänyt ihan ikuisuuden. Tuote puhdistaa meikit todella hyvin ja syväpuhdistaa myös ihon täydellisesti. Tällä puhdistusgeelillä pesen mun kasvot aamuin illoin, joka päivä.

Lumene Puhdas Daily Clearing Treatment Water

Tämä tuote – ihmetuote, supertuote. Jos en Lumenen samaan sarjaan kuuluvalla puhdistusgeelillä ole saanut kaikkia meikkejä tai muuta likaa pois – tällä ne lähtevät viimeistään. Kasvoveden käytön jälkeen iho tuntuu todella puhtaalta ja pääsee hengittämään kunnolla. Tämä kasvovesi viimeistelee kasvojen pesun todella hyvin.

Satunnaisten epäpuhtausten sattuessa käytän usein teepuuöljyä paikallishoitona. Mulla on ollut käytössä The Body shopin teepuuöljy, joka on ainakin toiminut todella tehokkaasti ja kuivattanut finnit hyvin. Vahva suositus myös sille siis! Lisäksi käytän satunnaisesti erilaisia kasvonaamioita, mutta niiden kohdalla mulla ei ole tällä hetkellä mitään erityistä supersuosikkia.

Onko teillä käytössä mitään samoja tuotteita? Mitkä ovat teidän luottotuotteita ihonhoidossa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s