All Black Outfit

2134

coat zara // trousers zara // beret asos // shoes h&m

Mä itse tykkään kovasti kokomustista asuista. Yleensä mitkä vain mustat vaatekappaleet näyttävät toisiinsa yhdistettynä hyvältä, yksinkertaiselta ja tyylikkäältä. Tätä asua lähdin rakentamaan tuon ylisuloisen mustan baskerin ympärille – mun ihastus baskereita kohtaan jatkaa vain kasvuaan. Halusin pukea mahdollisimman mukavan sekä lämpimän, mutta myöskin hyvännäköisen asukokonaisuuden, joten päälle valikoitui musta korkeakauluksinen neule lämmittämään.

Kuvia ottaessa alkoi olla jo melko hämärää, mutta mun oli vaan pakko saada pitkästä aikaa asukuvia kuvattua :-D Samalla reissulla käytiin poikaystävän kanssa pikaisilla jouluostoksilla ja muuten vain kiertämässä kauppoja. Kaupungilla tuli kyllä iloinen olo siitä, että tänä vuonna ei tarvitse miettiä lahjoja liikaa – ei nimittäin osteta perheen kesken toisillemme lahjoja matkan takia. Nyt alkaa myös kouluhommat olemaan pulkassa, enää yksi isompi ryhmätyö kesken, mutta sitä ehtii vielä rauhassa pohtia onneksi.

Riittääkö teillä vielä puuhaa loppuvuoden koulu- tai työjuttujen parissa? Vai oletteko päässet jo hiljalleen aloittamaan loman?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s