Cascais Photo Diary

DSC_0798DSC_0796DSC_0803DSC_0811DSC_0819DSC_0818DSC_0827DSC_0820

Vaikka Portugalin reissusta on ehtinyt vierähtää aikaa jo päälle kuukausi, niin kuvia riittää vielä tänne jaettavaksi. Mun osalta tammikuu on ollut melko kiireinen kouluhommien osalta, vaikka vuodenvaihteen jälkeen alkoi kokonaan uudet kurssit. Löysin kuitenkin tästä lauantaista aikaa kuvien läpikäymiseen ja muokkaamiseen, mikä olikin hyvää vastapainoa konsernitilinpäätöksiin ja ruotsin kurssin uutisiin..

Me päätettiin yhtenä lomapäivänä ottaa juna Lissabonista Cascaisiin. Tämä päivä oli yksi lämpimimmistä ja aurinkoisimmista päivistä koko reissun aikana, joten valittiin juuri täydellinen päivä rannalla kävelyyn ja jäätelöstä nauttimiseen! Mentiin junalla siis Cascaisiin asti, jossa kierreltiin pari tuntia ja istahdettiin hetkeksi rannalle. Cascaista käveltiin rantapromenadia pitkin parin kilometrin matka Estoriliin, josta sitten palattiin junalla takaisin Cais do Sodrén asemalle Lissaboniin. Cascais ja Estoril olivat joulukuussa juuri sopiva päiväretkikohde – kesällä siellä olisi viihtynyt varmasti pidempäänkin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s