New York Fashion Week Street Styles

New Yorkin muotiviikot ovat parhaillaan käynnissä ja olenkin nyt pienen tai vähän isomman hetken ihastellut upeita katutyylejä ja samalla saanut huimasti inspiraatiota. Mun silmään osui monen monta ihanaa asua ja kuvien perusteella onkin melko helppo arvata, millaiset lookit veivät mun huomion erityisesti.

1

Jo viime vuonna samoihin aikoihin ihastuin keltaiseen väriin ja ihastus vaan jatkuu ja jatkuu. Ensimmäisen kuvan keltaiset mekot veivät mun huomion heti, täydellinen sävy ja näyttävät kantajiensa päällä niin hyvin istuvilta. Toisessa asussa pidin keltaisen ja valkoisen yhdistelmästä. Kolmannessa keltainen väri ponnahtaa hyvin esille punaisen värin ja farkun kaverina.

2

Vaaleanpunainen on myös miellyttänyt silmääni entistä enemmän viime aikoina ja myös omalta toivelistallani kevättä ajatellen löytyy paljon tätä väriä. Erityisesti mustaan ja valkoiseen yhdistettynä väri iskee. Ensimmäisen asun yhtenäinen housut + bleiseri – yhdistelmä on enemmän kuin onnistunut valinta.

3

Punainen. Taas yksi väri, joka vain toimii. Punainen takki on ehdottomasti yksi tämän talven se juttu, samoin punaiset bootsit tuovat aina asuun kuin asuun särmää. Punainen + musta – yhdistelmä toimii aina. Ensimmäinen asu on mielestäni ihanan rento korkeine kauluksineen ja vaikka asussa on paljon punaista, kokonaisuus ei kuitenkaan ole ihan överi.

4

Jo jonkin aikaa jatkunut farkkutrendi vain kasvaa ja kasvaa. Samalla se iskee muhun vielä entistäkin enemmän. Farkut, pitkä takki, nilkkurit ja musta väri toimivat ainakin näissä asuissa täydellisesti toisiinsa yhdistettynä. Huomio kiinnittyy myös tyylikkäisiin aurinkolaseihin – etenkin kahden viimeisen asun cat – laseihin, hankin vihdoinkin hetki sitten myös omani.

5

Maanläheiset sävyt toisiinsa yhdistettynä on mun mielestä aina varma ja tyylikäs valinta. Musta sekä harmaan eri sävyt sulautuvat ensimmäisessä asussa toisiinsa ja asu näyttää samalla todella tyylikkäältä ja rennolta. Teddykarva takeissa on mun yksi suosikkijutuista tänä talvena ja takkiin sopiva vyö kolmannessa asussa viimeistelee lookin.

6

New Yorkin kaduilta bongasin myös monia eri eläin- sekä kukkakuoseja. Myös erilaiset hatut miellyttivät ainakin mun silmää. Ensimmäisessä asussa kuviot ja värit on onnistuttu yhdistämään hyvin, sävyt ovat lähellä toisiaan ja vaatekappaleet imartelevat toisiaan. Kukkakuosiin yhdistetty vihreä takki ja muutenkin viimeistelty asu on ihan nappisuoritus. Kolmas asu on ihanan yksinkertainen mustavalkoisissa sävyissä, takki ei näytä kuvioineen “liialta”.

7

Pastellisävyt saavat nämä asut näyttämään todella raikkailta. Mukaan on päässyt myös raitoja sekä ruutuja, jotka ovat lukeutuneet henkilökohtaisiin suosikkeihini jo jonkin aikaa. Pidän erityisesti kolmannen asun vaaleista housuista yhdistettynä vaaleansiniseen takkiin ja simppeleihin korkoihin.

8

Musta näistä asuista löytyy ihanaa asennetta, joten nämä nappasivat huomion heti. Vyötärölle solmittu rusetti tekee kahdesta ensimmäisestä asusta ryhdikkäät ja samoin kaikki pienet yksityiskohdat jokaisessa näissä asuissa.

9

Army – kuvio ja vihreä väri sekä muuten tummat asut toimivat hyvin yhdessä. Samoin toimii ihan kokomusta, joka lukeutuu myös omiin luottoasuihin. Ensimmäisessä asussa rento army-kuvioinen takki on yhdistetty muuten melko klassiseen asuun – suoriin housuihin ja valkoiseen paitaan. Toisen kuvan asuissa pidän erityisesti vihreästä rennosta trenssitakista sekä siitä, miten hyvältä vyölaukku voi näyttää.

10

Näissä asuissa pidin erityisesti valkoisen värin tuomasta raikkaudesta! Valkoinen + punainen – yhdistelmä on mielestäni todella kaunis. Toisessa asussa erilaiset kuviot on onnistuttu yhdistämään toisiinsa tyylikkäästi, yleensä tulee asussa käytettyä vain yhtä kuviota tai printtiä kerrallaan. Ihastuin viimeisen asun vaaleanpunaisiin housuihin (haluan samanlaiset!) ja kokonaisuudessaan asun yksinkertaisuuteen – voisin nimittäin itsekin pukeutua siihen.

11

Näitä asuja en välttämättä itse pukisi kaikkine kappaleineen ja asusteineen päälle, mutta pidin näistä todella paljon. Ensimmäinen asu on todella onnistunut kokonaisuus, oranssi paita on ihana väripilkku. Toisessa asussa pidän erityisesti musta + valkoinen + punainen – värimaailmasta ja myös tästä asusta löytyy asennetta. Viimeisessä asussa on yhdistelty erilaisia kuvioita hauskasti – tätä en pukisi itse päälleni, mutta jokin asussa tekee siitä mielenkiintoisen.

Mitkä näistä tyyleistä oli teidän suosikkeja?

kuvat: fashionista.com

2 thoughts on “New York Fashion Week Street Styles

  1. Apua kuin ihania lookeja, näiden jälkeen kattoo omaa vaatekaappiaan ja tulee vähän “mehh” fiilis :D Ehkä eniten rakastan noita keltaisen, punaisen ja kuosien kokonaisuuksia, varsinkin toi kukkakuosit + vihreätakki, aivan ihana! Mistä näitä kuvia oot bongaillu?

    Like

    1. Siis mulla tulee ihan samanlainen fiilis :-D mutta ainakin saa lisää inspistä omaan pukeutumiseen! Nämä kuvat on fashionista.com- sivustolta ja sieltä tulee varmaan eniten selailtua eri lookeja!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s