Pikakuulumiset

23

Löysin vielä puhelimen galleriasta muutamat Lissabonissa napatut kuvat, joita en ollut vielä täällä taikka Instagramissa julkaissut. Mulla on kieltämättä vähän ikävä näitä maisemia. Onneksi ihan parin päivän sisällä päästään yhdessä poikaystävän kanssa reissuun – kunhan toisen kuume lähtisi laskemaan ja mäkin pääsisin tästä flunssasta eroon..

4

Nappasin Bellasta kuvan ennen parturilla käymistä – aika karvainen kaveri, hyvä jos silmät erottuu :-D // Käytiin torstaina äidin kanssa Kauppatorilla seuraamassa penkkareita, sillä mun pikkuveli aloitti nyt muiden abien kanssa lukuloman. Samalla käytiin Fazer Caféssa ja join tämän herkkullisen kauralaten!

1

Poikaystävä yllätti ystävänpäivänä näillä tulppaaneilla <3 // Käytiin samaisena päivänä testaamassa Tres – niminen ravintola ja voin todellakin suositella kyseistä paikkaa! Palvelu oli ystävällistä ja ruoka herkullista – mä itse söin hampurilaisen kikhernepihvillä ja poikaystävä merenelävä-pastaa.

Mä aloitan nyt pakkaamaan matkalaukkua, sillä maanantaina me suunnataan kohti Pariisia ja myöhemmin tulevalla viikolla kohti Milanoa! Oon ihan älyttömän innoissani, sillä kummassakaan kaupungissa en ole ennen käynyt – odotukset on korkealla. Jos teillä olisi vielä viimeisiä matkavinkkejä esimerkiksi hyvistä ravintoloista tai kahviloista niin kommentoikaa ihmeessä tähän postaukseen.

Ihanaa viikonloppua ja rentouttavaa lomaa teille, jotka hiihtolomaa vietätte! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s