Almost home

Moikka! Mä kirjoittelen tätä postausta tällä hetkellä Tukholmassa Arlandan lentokenttähotellissa. Meidän piti lentää Milanosta Tukholman kautta Helsinkiin, mutta lento Helsinkiin peruttiin sääolosuhteiden vuoksi (niin kuin puolet kaikista päivän lennoista) ja päästään lähtemään vasta huomenna aamulla – ainakin toivottavasti.

12

Mars matkaan! // Eiffel-torni näytti sen juurella seistessä niin paljon isommalta kuin olin kuvitellut. Valaistuna se oli älyttömän upea! // Olin jo etukäteen löytänyt Season – nimisen ravintolan/kahvilan, jossa kävimmekin torstaina aamupalalla. Tuli myös testattua kahvilan matcha latte soijamaidolla – nam! Siitä tulikin mun uusi lemppari ehdottomasti.

3

Galleria Vittoria Emanuele // Ihanat Milanon kadut.

4

Açaí Sisters Milano – Amazebowl & matcha latte soijamaidolla taas // & Other Stories Milano ja uudet mom jeansit.

5

Käytiin katsomassa myös Milanon The Highline Outlet, mutta tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään.. // Italialainen ruoka, nam!!

Myös meidän alkumatkaan tuli muutoksia, sillä päästiin maanantain sijaan lähtemään vasta keskiviikkoaamuna sairastelun vuoksi. Pariisissa tehtiin siis vain pikavisiitti ja ehdittiin nähdä nopeasti ne isoimmat nähtävyydet. Pitää päästä vielä käymään kyseisessä kaupungissa paremmalla ajalla! Milanossa vietettiin kolme kokonaista päivää ja voin vaan sanoa, että rakastuin siihen kaupunkiin. Voisin lähteä sinne koska vain uudestaan ja tutustumaan kaupunkiin vielä tarkemmin. Tulen kertomaan matkasta vielä tarkemmin tulevissa postauksissa, no worries :-).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s