Milan Outfit #1

noname.png

Pariisista tarttui mukaan tuo Stradivariuksen ihanan pirteä punainen laukku. Erityisesti pidän sen täydellisestä koosta sekä laukussa kiinni olevasta raidallisesta “huivista”. Laukkuun mahtuu juuri sopivasti puhelin, lompakko, nappikuulokkeet, huulirasva/-puna ja tarvittaessa myös aurinkolasit.

Zaran mustat korkeavyötäröiset ja leveälahkeiset housut ovat nousseet mun suosikeiksi ihan todella lyhyessä ajassa. Ne tuntuvat niin mukavilta jalassa ja näyttävät myös tyylikkäiltä – niihin on myös helppo yhdistää yläosa kuin yläosakin! Mä itse yleensäkin pidän enemmän korkeavyötäröisistä alaosista ja koen niiden sopivan mun kroppaan paremmin kuin normaali- tai matalavyötäröiset alaosat. Nämä housut oli mulla myös jokaisella lennolla päällä, joten ne todellakin ovat mukavat jalassa! Milanosta lähti myös toiset lähes samaa mallia olevat housut mukaan – niistä lisää myöhemmin.

2

pants zara // blouse zara // coat united colors of benetton // bag stradivarius (täällä) // shoes dinsko (täällä)

p.s. Oon tässä mahdollisimman pian hankkimassa uutta kameraa vanhan vuonna 2011? ostamani Nikonin tilalle. Toivoisin kameran olevan mahdollisimman näppärä, jotta sitä olisi mahdollisimman helppo kuljettaa joka paikkaan (Olympuksen malleja oon jonkin verran katsellut). Myös ehdotuksia objektiivien suhteen saa kommentoida enemmän kuin mielellään!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s